Hazai a közeledben.

Adj el, vagy vásárolj helyi termékeket

Hazai a közeledben? Lehetséges. Egy olyan platformmal szeretnénk segítséget nyújtani ami lehetővé teszi, hogy a megfelelő helyen és időben értesüljenek az emberek arról, hogy milyen hazai termékekre bukkanhatnak a közelükben. Legyen szó művészek munkáiról, ékszerekről, ruhákról, bútorokról, őstermelők finomságairól, vagy bármiről ami hazai terméknek minősül. Ha eladnád portékádat könnyedén tudsz lokalizált posztokat létrehozni, hogy az emberek megtaláljanak, amikor a közelben járnak.  Amennyiben pedig vásárolnál, a Parashout tökéletes lehetőség, hogy felkínálja a közeledben lévő hazai termékeket  bármerre is jársz. 

Akiknek ajánljuk

Hazai őstermelők, kisvállalkozók, alkotók

Amennyiben igényt tartasz arra, hogy lokálisan, célzottabban találjanak rád az emberek, akkor jó helyen jársz. Töltsd le az appunkat és hozz létre posztokat olyan címeken ahol a termékeid kaphatóak. Állítsd be a posztod sugarát háztömb, campus, kerület vagy akár város méretűre a relevancia függvényében, hogy az általad megadott sugárba be sétálva az emberek értesüljenek rólad. Amennyiben olyan posztot osztasz meg, aminek határidőt szeretnél beállítani (például egy akciónál) adj neki lejáratot arra a dátumra, vagy órára, amikor azt akarod, hogy magától törlődjön. Adj meg hashtageket a posztjaidhoz, hogy könnyebben rádtaláljanak az emberek az adott témára keresve. Lépj kapcsolatba vásárlóiddal, szerezz követőket, chatelj.

Aki hazait vásárolna

Ha te is azok közé tartozol, akik szeretnék támogatni a hazai kisvállalkozókat, tervezőket, őstermelőket, vagy csak szimplán jobban ízlenek a frissen termelt hazai ízek, érdekelnek a hazai tervezők munkái, akkor a Parashouton a helyed. Böngészd a lokális “Körülöttem” hírcsatornád a közeledben lévő lehetőségekért. Ha van olyan poszt vagy felhasználó, akinek a dolgai nem érdekelnek az elrejtés opcióval könnyedén eltüntetheted a lokális hírcsatornádból. Fejtsd ki a véleményed a posztok alatt a termékről, chatelj, ha kérdésed adódik. Kövesd a kedvenc termelőid, tervezőid, hogy kiemelt értesítést kaphass amennyiben újabb posztot osztanak meg. Keress hashtagekre, hogy láthasd a térképen mennyi posztot dobtak le abban a témában a tervezők és a merre találhatóak.  

Hogyan működik?

Hazai őstermelők, kisvállalkozók, alkotók

Készítsd el saját ShoutOutod (posztod) a ShoutOut készítőben. Írj egy neked tetsző címet. Adj hozzá képet, hivatkozást, vagy GIF-et. Írd meg a posztod tartalmát aszerint, hogy mit árulsz, milyen termék érkezett, milyen akció van most nálad, vagy amit gondolsz. Tegyél hozzá hashtageket az adott témára vonatkozóan, hogy a vásárlóid, ha hashtag alapján keresnek a te ShoutOutod is megjelenjen a térképen a témában. Állítsd be a lokációt, helyileg hol kapható a terméked. Add meg a ShoutOutod (posztod) megjelenésének hatósugarát, hogy aki belesétál az azonnal értesülhessen rólad.
Be tudod állítani, hogy kik legyenek a célközönségeid, a posztod megjelenjen-e a térképen a felfedezés funkciónkban. Amennyiben a posztodat törölni szeretnéd egy bizonyos időpontban, vagy  akár 1 óra  múlva, lejáratot is állíthatsz be neki.
Végül csak klikkelj a Dobj ShoutOut gombra és kész is vagy. 🙂 

 

 

Hazai őstermelők, kisvállalkozók, alkotók

Miután ledobtad a ShoutOutod (posztod) az általad beállított célközönségnek a “Körülöttem” hírcsatornában fog megjelenni, amennyiben az általad megadott hatósugárba besétál. (például ha a Kürt utcába 11-re dobtad le a ShoutOutod (posztod) és Kerület hatósugarat adtál meg neki, akkor aki belesétál abba a körülbelül 2500 m-es hatósugárba annak megfog jelenni a ShoutOutod (posztod). Tehát a közelben jár és értesül rólad. Így könnyedén beugorhat hozzád megnézni a termékeid és megvásárolni azt. 

 

Aki hazait vásárolna

Böngészd a Körülöttem elnevezésű hírcsatornát a közeledben lévő lehetőségekről. Tedd be könyvjelzőbe, amelyik ShoutOutot (posztot) elszeretnéd menteni. Kövesd be a kedvenceid, hogy kiemelt értesítést kapj a telefonodra, ha a követett felhasználó dob le ShoutOutot.
Likeold a kedvenc posztjaid, írd le a véleményed. A lokációra nyomva pedig tervezd meg az útvonalat a termék megvásárlásához.

Ha a Csatornám hírcsatornára nyomsz ott megtalálhatod az általad követettek posztjait amelyeket már felvettél a hírcsatornádba azáltal, hogy a poszt hatósugarába kerültél, tehát a közelben voltál. 🙂 Illetve azokat a ShoutOutokat is megtekintheted, amelyekre reagáltál.

Hazai őstermelők, kisvállalkozók, alkotók

Miután ledobtad a ShoutOutod (posztod) és még a készítőben beállítottad, hogy látszódjon a térképen, a felfedezés funkciónkban, a ShoutOutod a felhasználóneveddel, a posztod címével és egy Útvonaltervező linkkel meg fog jelenni ezen a képernyőn. Így aki még nem sétált be a posztod hatósugarába, az is látni fogja itt a posztodat és könnyedén tervezhet útvonalat is hozzá.

 

Aki hazait vásárolna

A Felfedezés funkció egy összesítő a ShoutOutokról a térképnézeten. A fehér alapon kékkel jelölt ShoutOut jelenti, hogy még nem került be a Körülöttem hírcsatornába, tehát még nem vetted fel az adott posztot, mert távolabb vagy a hatósugarától, ám ha úgy döntesz tervezhetsz útvonalat hozzá. 

Hazai őstermelők, kisvállalkozók, alkotók

Miután regisztráltál a Parashoutra megtervezheted a profilodat. Állíts be profilképet és borítóképet, hogy minél mutatósabb legyen a profilod.
Állíts be lokációt, írj magadról pár sort, ha van add meg a weboldalad és ossz meg magadról annyi információt amennyit szükségesnek érzel, hogy lássanak. Amennyiben kész, profilodon nyomonkövetheted az összes eddigi ShoutOutod, mennyi embert követsz és mennyien követnek téged.

Aki hazait vásárolna

Amennyiben szeretnél többet látni  valaki profiljából, például akitől a portékát vennéd, van lehetőséged megtekinteni részletesebb leírást, képet kapni róla. Illetve összesítve látni a ShoutOutjait.

Hazai őstermelők, kisvállalkozók, alkotók

Van lehetőséged rákeresni profilokra és Hashtagekre egyaránt. Itt láthatod azt is, hogy az általad beírt hashtaget globálisan mennyiszer használták. Hashtag kereséssel is megtudnak találni a vásárlóid, amennyiben olyan hashtaget írnak be, amelyet te is használtál már.  

Aki hazait vásárolna

Keress rá profilokra, vagy hashtagekbe a keresés funkcióban. Ha egy adott témában szeretnéd látni, hogy merre vannak ShoutOutokat, akkor ezzel a funkcióval megtalálhatod. Amennyiben beírsz egy hashtaget vagy csak egy részletet kiadja az arra vonatkozóan használt hashtegeket. Itt láthatod azt is, hogy hány posztoló használja ezt a hashtaget globálisan. Amennyiben rámész az adott hashtagre a térkép nézetben megjelennek azok a ShoutOutok (posztok) amelyek használják az adott hashtaget. Amenyiben érdekel a poszt még útvonalat is tudsz tervezni hozzá. 🙂 

A Parashout a Crossagora Ltd. munkájának terméke, amelyet a Humanist.Digital 
üzemeltet. Budapesten jött létre. 🇭🇺 
Minden jog fenntartva © 2020.